Verkeerslicht functie.

Registreert bezoekers in ‘realtime’.

Veel bibliotheken hebben al één of meerdere klantentellers waarmee het aantal bezoekers van de bibliotheek per uur, dag, maand of jaar kan worden geregistreerd. Nu de richtlijnen vereisen dat het maximale aantal gelijktijdige bezoekers wordt bewaakt, is er behoefte aan tellers die het actuele aantal bezoekers registreren. Ook is het van belang om te kunnen tonen wanneer het maximale aantal wordt of is bereikt.
Brickstream is zo’n oplossing waar onze klanten gebruik van maken. Voor deze bezoekerstellers is onlangs een speciale bezettingsgraad-functie ontwikkeld. Hierbij wordt er op een webpagina het aantal aanwezigen in de ruimte getoond. Deze informatie komt ‘realtime’ uit de teller en ververst elke twee seconden.
Je kunt hierbij zelf de teksten en de overgang waarden instellen. Ook kan de getoonde informatie op het scherm worden voorzien van uw eigen logo.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bibliotheek? Klik dan op de button.

Illustration
Illustration

Handclean Sterilizer.

Ontsmetten wordt kinderspel met deze Sterilizer.

Om het overdragen van het COVID-19 virus te voorkomen wordt geadviseerd om geen handen meer te schudden. Het is van belang om preventief niet alleen regelmatig, maar ook goed de handen te ontsmetten. Een ideale oplossing hierbij is deze Handclean Sterilizer.

De HandClean Sterilizer is van doeltreffende eenvoud in design en ergonomie. De unit is zowel neer te zetten als op te hangen en is inzetbaar bij de ingang, de zelfservice, de retourservice, de frontdesk en de backoffice.

De constructie is gemaakt van roestvrij staal 304 dat o.a. wordt gebruikt in de gezondheidszorg. Een ingebouwde sensor detecteert handen als die worden aangeboden in de opening, zonder dat daarvoor het apparaat hoeft worden aangeraakt of bediend.

Vervolgens zal de HandClean Sterilizer een afgemeten hoeveelheid hygienic spray afgeven die helpt bij het voorkomen van microbiële besmetting. Handen kunnen zonder toevoeging van water door droogwrijven worden ontsmet. Het is dus ook niet nodig, zelfs af te raden, papieren handdoekjes te gebruiken.

Eén vulling hygienic spray vloeistof is voldoende voor +/-3.000 doseringen (!) zodat eenmaal bijvullen per dag meestal voldoende zal zijn.

Topaz handheld reader

De oplossing voor vermiste boeken.

Wil je je complete bibliotheek opnieuw inventariseren? Of delen van de collectie saneren, vermiste boeken terugvinden, verkeerd geplaatste artikelen weer op de juiste plaats zetten? Dan is de Topaz handheld reader voor u de perfecte oplossing!
Met deze reader worden RFID-tags in de boeken uitgelezen. Op het scherm verschijnen de titels van de gescande boeken, of desgewenst; de schrijver of genre-aanduiding.
Zo kun je snel boeken zoeken en moeiteloos en snel een bestand opnemen. Ook zijn vermiste boeken eenvoudig te vinden met behulp van de ‘radar’-functie (RFID). De tijdwinst is aanzienlijk. En dat is fijn want dan kun je meer aandacht besteden aan andere activiteiten.
Naast bovengenoemde voordelen is er ook een kostenbesparing. Want vermiste boeken terugvinden wordt heel gemakkelijk met deze reader.
SoftwareDe SearchLib® software op de Topaz handheld reader heeft 4 basisfuncties:
Een inventarisatie modus. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld boeken in een kast of op een schap te scannen en om zo een materiaallijst te creëren.
Een zoekmodus. Hiermee kan worden gezocht naar specifieke titels uit een geëxporteerde materiaallijst vanuit een bibliotheeksysteem. Als de handscanner bij het scannen van de plank een in de lijst voorkomende titel tegenkomt geeft hij een piepje en verschijnt de titel in het scherm.
Een zoek misplaatste modus. Dit werkt het tegenovergestelde van de inventarisatie modus. Via een geëxporteerde materiaallijst naar de handscanner zoekt deze naar titels die niet in de lijst, dus op het schap, mogen voorkomen. Een audio signaal waarschuwt bij verkeerd geplaatste titels zodat deze verwijderd en herplaatst kunnen worden.
In de AFI/EAS zoek modus kunnen boeken ge(de)activeerd of AFI codes geherprogrammeerd worden. Dit kan één voor één of in bulk.
Interesse? Vraag vrijblijvend meer informatie op via deze link.

Illustration

Tip: de Topaz handheld reader kan ook voor een korte periode worden gehuurd.


Illustration

Verkeerslicht informeert bezoekers.

Upgrade uw rapportage omgeving naar semi-realtime tellen.

Indien je reeds bezoekers telt en hierbij gebruik maakt van onze Statistics-rapportage omgeving, kunnen wij een extra module aanbieden. Deze module maakt het mogelijk het actuele aantal bezoekers weer te geven, en bij overschrijding van dit aantal een verkeerslicht-animatie van kleur te laten veranderen. Dit kan op een willekeurig beeldscherm bij de ingang worden gepresenteerd. Maar dit kan ook op uw website worden getoond, zodat bezoekers al vòòr vertrek van huis kunnen checken hoe druk het al is.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bibliotheek? Klik dan op de button.

"Attentie! Handen ontsmet?"

Informeer uw gebruikers via ons systeem

Om overdracht via de beeldschermen van de zelfbedieningstoestellen te voorkomen, kan het beeldscherm na ieder gebruik worden ontsmet. Maar de bezoeker kan natuurlijk ook zelf een steentje bijdragen!
Als er in de buurt van de zelfbediening een mogelijkheid wordt geboden om de handen te ontsmetten, hoeft het beeldscherm minder vaak te worden ontsmet. De gebruiker kan dan middels onderstaande afbeelding hierop worden geattendeerd voordat het reguliere startscherm kan worden bediend.
Is dit wellicht een welkome aanvulling op de maatregelen die u al in voorbereiding heeft? Stuur ons dan even een berichtje via onderstaande button.

Illustration
Illustration

Contactloos innemen van boeken.

Een permanente oplossing voor 24/7 en contactloos innnemen.

Misschien een ingrijpende, maar zeer effectieve manier om COVID-19 overdracht via ingeleverde boeken te voorkomen: Het installeren van een 24/7 buitenbrievenbus! Door de boeken via een buitenbrievenbus in te laten leveren, hoeven mensen hiervoor niet meer in het gebouw te zijn. Bovendien kunnen, door gebruik van meerdere bakken, eenvoudig de op één dag ingeleverde boeken 72 uur in quarantaine worden gehouden. Interesse? Vraag vrijblijvend nadere informatie op via deze link.

Reinigingstips voor touchscreens.

Hoe het beste touchscreens reinigen?

Regelmatig krijgen we de vraag hoe touch schermen van zelfbedieningsstations het beste gereinigd kunnen worden.
Dit kan veilig en verantwoord gebeuren met inachtneming van deze aanwijzingen.
Nog andere vragen?
Neem dan gerust contact op via het formulier onderaan deze pagina.

Illustration

Voor bestellingen of meer informatie.

Wil je meer informatie over prijzen, leveringen en de mogelijkheden in jouw specifieke situatie, laat dan je contact gegevens achter via dit formulier. Onze afdeling verkoop zal dan spoedig contact met je opnemen.

Ik wil graag meer informatie over:

Dank u wel,

We nemen spoedig contact met je op!

Can't send form.

Please try again later.