Illustration

Verkeerslicht informeert bezoekers.

Upgrade uw rapportage omgeving naar semi-realtime tellen.

Indien u reeds bezoekers telt en hierbij gebruik maakt van onze Statistics-rapportage omgeving, kunnen wij u een extra module aanbieden. Deze module maakt het mogelijk het actuele aantal bezoekers weer te geven, en bij overschrijding van dit aantal een verkeerslicht-animatie van kleur te laten veranderen. Dit kan op een willekeurig beeldscherm bij de ingang worden gepresenteerd. Maar dit kan ook op uw website worden getoond, zodat bezoekers al vòòr vertrek van huis kunnen checken hoe druk het al is.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bibliotheek? Klik dan op de button.

"Attentie! Handen ontsmet?"

Informeer uw gebruikers via ons systeem

Om overdracht via de beeldschermen van de zelfbedieningstoestellen te voorkomen, kan het beeldscherm na ieder gebruik worden ontsmet. Maar de bezoeker kan natuurlijk ook zelf een steentje bijdragen!
Als er in de buurt van de zelfbediening een mogelijkheid wordt geboden om de handen te ontsmetten, hoeft het beeldscherm minder vaak te worden ontsmet. De gebruiker kan dan middels onderstaande afbeelding hierop worden geattendeerd voordat het reguliere startscherm kan worden bediend.
Is dit wellicht een welkome aanvulling op de maatregelen die u al in voorbereiding heeft? Stuur ons dan even een berichtje via onderstaande button.

Illustration
Illustration

Contactloos innemen van boeken.

Een permanente oplossing voor 24/7 en contactloos innnemen.

Misschien een ingrijpende, maar zeer effectieve manier om COVID-19 overdracht via ingeleverde boeken te voorkomen: Het installeren van een 24/7 buitenbrievenbus! Door de boeken via een buitenbrievenbus in te laten leveren, hoeven mensen hiervoor niet meer in het gebouw te zijn. Bovendien kunnen, door gebruik van meerdere bakken, eenvoudig de op één dag ingeleverde boeken 72 uur in quarantaine worden gehouden. Interesse? Vraag vrijblijvend nadere informatie op via deze link.

Reinigingstips voor touchscreens.

Hoe kunt u het beste uw touchscreens reinigen?

Regelmatig krijgen we de vraag hoe touch schermen van zelfbedieningsstations het beste gereinigd kunnen worden.
Dit kan veilig en verantwoord gebeuren met inachtneming van deze aanwijzingen.
Nog andere vragen?
Neem dan gerust contact op via het formulier onderaan deze pagina.

Illustration

Voor bestellingen of meer informatie.

Wilt u meer informatie over prijzen, leveringen en de mogelijkheden in uw specifieke situatie, laat u dan uw contact gegevens achter via dit formulier. Onze afdeling verkoop zal dan spoedig contact met u opnemen.

Ik wil graag meer informatie over:

Dank u wel,

We nemen spoedig contact met u op!

Can't send form.

Please try again later.